Contact

Adresă: Galaţi, Str. Eroilor, nr. 40, în incinta Casei Armatei

Program cu publicul: marţi între orele 19:00-21:00

E-mail: albatrosgalati@gmail.com

Preşedinte: Armand Ocu

Vicepreşedinte: Tania Petria

Secretari: Oliviu Bujor, Răzvan Băluță

Formular de contact

6 Replies to “Contact”

 1. Buna seara, ma tot uit pe siteul D-stra si apreciez ca aveti un club montan in Galati e uite ca la noi in Braila nu e, cutreer si eu muntii de ani de zile, nu stiu daca e cineva din Braila care va cunoaste sau chiar calatoreste cu voi, poate ne cunoastem si poate calatorim impreuna, o seara buna.

  1. Bună ziua! Momentan nu este nimeni în Brăila care să meargă cu noi la munte, însă am avut de-a lungul timpului ceva brăileni prin club. Mai mult decât atât, o parte dintre membrii clubului s-au mutat prin Bucureşti, Braşov sau Cluj, dar asta nu îi împiedică să meargă cu noi la munte. Te aşteptăm să ne cunoaştem. Marţea, la şedinţele Clubului Albatros

 2. Buna! Cum ma pot inscrie si cum pot afla mai multe informatii? Sunt absolut incantata de ideea de drumetie , mai ales dupa ce am citit si cateva postari pe aici.

  1. Salut! Noi avem şedinţă în fiecare marţi, de la ora 19:00. Ne adunăm, povestim, facem planuri pentru următoarele ieşiri. Te aşteptăm să ne cunoaştem şi… să mergem la munte 🙂

  1. Salut.

   Ne poți găsi (aproape) în fiecare marți, la 19:00, la Casa Armatei, unde avem ședința săptămânală. Adresa este cea de mai sus, din datele de contact. Ca și reper general, este la 10-20m de Electrica, înspre Piață, pe partea opusă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.