Despre echipă…


Hai cu noi pe munte! / luni, iunie 13th, 2016

În calitate de împătimit al călătoriilor pot spune că am văzut destul de multe locuri superbe din această țară, dar bineînțeles, încă mai am multe de descoperit, iar datorită proiectului “Hai cu noi pe munte!” am avut șansa de a trăi încă o experiență de neuitat în Munții Măcin. Cu toate că mulți spun nu se compară cu peisajele întâlnite în munții Retezat, Parâng sau alți munți impresionanți din România, Măcin este un loc unic, cu ceva special și m-aș întoarce aici oricând, cu cea mai mare plăcere.

Înainte de a pleca la drum m-am echipat pentru vremea rea care se anunțase, ca apoi să aflu că acolo ploaia făcea cumva și ocolea turiștii, lăsându-i să se bucure de natură și de compania prietenilor și într-adevăr așa a și fost. Un singur lucru a făcut această experiență mai puțin plăcută, și anume condiția mea fizică, deoarece muntele e tot munte, indiferent cât de ușor pare traseul, deci trebuie să fii pregătit din toate punctele de vedere. Însă am avut norocul de a fi înconjurată de o echipă minunată, oameni gata să îți sară în ajutor și de la care ai de învățat câte ceva, fiind foarte diferiți. Ei au creat atmosfera aceea de relaxare și fericire de care toți avem nevoie când suntem în mijlocul naturii.

Dacă ar fi să trag o concluzie după această ieșire, aș spune că fiecare se bucură de munte în felul său, dar acolo sus trebuie să ai încredere în echipă, să vă ajutați reciproc și să respectați tot ce vă înconjoară, astfel experiența va fi cât se poate de placută.

Roxana Coman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.