Scoala de Munte – Editia a III-a


Hai cu noi pe munte!, Proiecte / duminică, aprilie 12th, 2015

coperta pe munte v2Iată-ne și la a III-a ediție a proiectului Hai cu noi pe munte!

E o mare bucurie pentru noi, cei de la Asociația pentru Turism și Ecologie Club Albatros Galați, să împărtășim din experiențele noastre din natură; bune și rele -€“ toate au creat o experiență completă și de neuitat. Începând cu data de 21 aprilie 2015 dăm curs școlii de munte Hai cu noi pe munte! și ne adresăm mai ales tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani pe care îi invităm să participle la cursuri teoretice, aplicații practice și ture de inițiere în cadrul acestui proiect. Cât costă toate acestea? E GRATIS. Tot ce va cerem este să donați simbolic o carte pentru o bibliotecă dintr-un sat din Delta Dunării.

Anul trecut am împlinit 27 de ani de mers pe munte -€“ am sărbătorit cum era normal, la o cabană cu chitară, cu prieteni din toată țara și cu cântece de munte. Am organizat și participat în toți acești ani la expediții, concursuri montane, remarcări, ecologizări și plantări cât nu le mai ținem socoteala -€“ dar accentul a fost tot timpul pus pe educația voastră, a tinerilor; dezvoltare personală în natură, metoda preferata fiind sportul.

Anul trecut Gabi N. spunea că:

Pentru mine “€œHai cu noi pe munte!” a fost un curs bine venit. Am întâlnit oameni noi, dornici de a învăța și pe alții ce înseamnă muntele, ba chiar au fost dispuși să dea și ”haina de pe ei” :). Am adunat cunoștințele necesare pe munte și cred că le pot aplica, plus că mi-am făcut prieteni noi. Mi-a făcut mare plăcere să particip la acest curs!,

dar nu îl crede numai pe el. Hai cu noi pe munte! și vei vedea și tu cât este de frumoasă viața de hoinar pe poteci însorite.

Pentru înscriere este necesar să completaţi acest document:
http://goo.gl/forms/WwDYx4x4sF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.