“Hai cu noi pe munte”


Hai cu noi pe munte! / miercuri, aprilie 23rd, 2014

ATE Club Albatros Galati deruleaza in perioada 28.04.2014 – 18.05.2014 un proiect intitulat “Hai cu noi pe munte!”. Scopul proiectului este organizarea unei scoli de munte ce este destinata tinerilor care isi doresc sa descopere activitatile montane, despre echipament si conduita montana si care isi doresc sa utilizeze aceste informatii intr-o aplicatie in natura, intr-un cadru organizat, in Parcul National Muntii Macinului.
ATE Club Albatros Galati este o organizatie nonguvernamentala, nonprofit, de tineret fondata in 2006, dar care a existat ca grup informal sau sub alte forme de organizare inca din 1988. Asociatia dezvolta proiecte si activitati in domeniile turistice, ecologice, sportive, culturale si socio-educative si numara in prezent 25 de membri activi.
Proiectul este destinat tinerilor intre 18 şi 30 de ani care isi iau un angajament scris de a respecta regulile de conduita din cadrul proiectului şi completeaza o declaratie pe proprie raspundere ca sunt apti medical.
Numarul locurilor disponibile in proiect este de 20. Numarul minim de cursuri la care trebuie sa fie prezenti pentru a lua parte la aplicatie este de 3.
Taxa de participare este simbolica si consta intr-o carte ce va fi donata apoi unei biblioteci.

https://www.facebook.com/events/237639869758467/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.