Contact

6 răspunsuri

 1. done eugen spune:

  Buna seara, ma tot uit pe siteul D-stra si apreciez ca aveti un club montan in Galati e uite ca la noi in Braila nu e, cutreer si eu muntii de ani de zile, nu stiu daca e cineva din Braila care va cunoaste sau chiar calatoreste cu voi, poate ne cunoastem si poate calatorim impreuna, o seara buna.

  • Albatros spune:

   Bună ziua! Momentan nu este nimeni în Brăila care să meargă cu noi la munte, însă am avut de-a lungul timpului ceva brăileni prin club. Mai mult decât atât, o parte dintre membrii clubului s-au mutat prin Bucureşti, Braşov sau Cluj, dar asta nu îi împiedică să meargă cu noi la munte. Te aşteptăm să ne cunoaştem. Marţea, la şedinţele Clubului Albatros

 2. Georgiana spune:

  Buna! Cum ma pot inscrie si cum pot afla mai multe informatii? Sunt absolut incantata de ideea de drumetie , mai ales dupa ce am citit si cateva postari pe aici.

  • Albatros spune:

   Salut! Noi avem şedinţă în fiecare marţi, de la ora 19:00. Ne adunăm, povestim, facem planuri pentru următoarele ieşiri. Te aşteptăm să ne cunoaştem şi… să mergem la munte 🙂

 3. danut spune:

  Buna seara, vreau sa ma alătur echipei…unde si cand va pot gasi ?

  • George spune:

   Salut.

   Ne poți găsi (aproape) în fiecare marți, la 19:00, la Casa Armatei, unde avem ședința săptămânală. Adresa este cea de mai sus, din datele de contact. Ca și reper general, este la 10-20m de Electrica, înspre Piață, pe partea opusă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.